Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Η εκπαίδευση......


Η εκπαίδευση γίνετε αποκλειστικά σε άγριο θήραμα ( μπεκάτσα, ορ.πέρδικα, ορτύκι, καμπίσια πέρδικα) στους πανέμορφους κυνηγότοπους της Δράμας με σχεδόν καθημερινές εξόδους. Αυτό που δίνουμε περισσότερο σημασία στην εκπαίδευση είναι η συχνότητα των εξόδων του "μαθητή" στο θήραμα με την κατάλληλη υπομονή και επιμονή, όλα αυτά όμως με τη απόλυτη συνεργασία του ιδιοκτήτη.
Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση του σκύλου σας καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε θέματα βασικής υπακοής, φέρμας, απόρτ και έρευνας.

1 σχόλιο:

Η αλήθεια του 45 είπε...

Μετά από προσωπική μου εμπειρία ο κ. Δουλκερογλου είναι από τους λίγους επαγγελματίες του χώρου που τα χρήματα που παίρνει τα τιμάει και ξεκινάω το σχόλιο μου από τα χρήματα γιατί σήμερα κάνεις δεν τα έχει για "πέταμα".
Επίσης μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι γνώστης του σκύλου και δεν αφήνει περιθώρια στον σκύλο για να μην φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Δουλκέρογλου για όσα πρόσφερε στους δικούς μου σκύλους (είχε στα χέρια του και έχει κατά καιρούς έως και πέντε σκυλους μου).

Ευχαριστώ φίλε Γιώργο συνέχισε έτσι.

Αρχειοθήκη ιστολογίου